Tryptyk o burzy i pokorze

Ichiae Lucsav

Kara 22.III.2001, Warszawa

Lśni ostrze miecza,
Córka leży pod łóżkiem
Przy blasku świecy.

Śmierć 22.III.2001, Warszawa

Pęka podniebie,
Moją ofiarą pada
Skorupka jajka.

Życie 22.III.2001, Warszawa

To balet gromów,
Piekła akompaniament
W operze nieba.
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 22 marca 2001
anonim
  • Kasia
    bardzo bardzo mi się- jak zawsze zreszta

    · Zgłoś · 18 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    ewelina
    Fajne,Fajne, bardzo Fajne dla mnie!!!!!!!!

    · Zgłoś · 17 lat