Strumień między górami krąży.
I grzmi jak krzyk boży.
Złe zamiary mają fale wzburzone,
które mają białą grzywę.
Na życie czyhają też wiry straszliwe.
Dramat dopełniają kłody rozrzucone.
Bohaterem jest ten, kto przejdzie na drugą stronę.
Strumień między górami krąży.
I grzmi jak krzyk boży.
Złe zamiary mają fale wzburzone,
które mają białą grzywę.
Na życie czyhają też wiry straszliwe.
Dramat dopełniają kłody rozrzucone.
Bohaterem jest ten, kto przejdzie na drugą stronę.
są wiry straszliwe
fale wzburzone
kłody rozrzucone
fajnie tą prawdę ująłeś :)