zobacz promyku
na początku było słowo
światełkiem w ciemności
ty jeszcze niesiesz obietnice
w czółenkach wypełnionych po brzegi
zwyczajowością ludzi rodzących geniuszy
lekkość piano
śpiew matek od aniołów
na bezkresie wyobraźni
punktują
pierwsze bazie
bez szalup
bez żalu
ale czemu morze
pytam bo mi tekst się z morzem nie kojarzy
ale może morze ;-?
do polonisty,po korepetycje :)
tekst o niczym, o niczem w pustce