Wiadomo, że antychryst jest panem zła.
Dobrzy ludzie potrafili się mu oprzeć.
Lecz diabeł wpadł na genialny pomysł !
Ubrał zło w pozory dobra.
Co najgorsze ludzie, za jego sprawą,
często zło dobrem nazywają.
Byśmy nie zbłądzili w ciemnościach, Bóg stworzył Dekalog.
Czytając Biblię, modląc się odganiamy złe moce.
Przed podjęciem decyzji, warto porozmawiać z aniołem stróżem.
prostota to cnota :)
genialny pomysł - ubrać zło w ubranko dobra
pozory myla
po owocach poznacie
na owoce trzeba czasu
jezeli kochasz sercem patrz
to przekujmy to...
wszystko...
co proste
w...
'cuda - wianki' 'nasączone metaforami z księżyca :)))