przetrenowanie

Evit-ka

w Małopolsce posiadacz ziemski
pragnął dowieść przypływu sił męskich -
że na prestiżu mu zależało
to durne serce nie wytrzymało -
alkowianej doznając klęski
Zdjęcie: „przetrenowanie”

w Małopolsce posiadacz ziemski
pragnął dowieść przypływu sił męskich -
że na prestiżu mu zależało
to durne serce nie wytrzymało -
alkowianej doznając klęski
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 27 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    jeśli z Małopolski, to ja bym powiedział duże, a nawet dumne, nawet jeśli durne, jak nigdzie indziej w Polsce

    · Zgłoś · 11 lat temu