trochę techniki i...

Evit-ka

z Rostoku konstruktor tableta
zawodził się furt na kobietach -
co którą wygenerował...
w realu nie dość komfortowa -
cyfrowa – a jednak „nie ta”
„trochę techniki i...”

z Rostoku konstruktor tableta
zawodził się furt na kobietach -
co którą wygenerował...
w realu nie dość komfortowa -
cyfrowa – a jednak „nie ta”
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 27 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    i (szybciej niż myślał, niż skonstruował) zbankrutował

    · Zgłoś · 11 lat