kto z czym przystaje

Evit-ka

(o chceniu za mocnym)

w Podłężnicy przeliczacz zer
aspirował do wyższych sfer -
...Zobacz więcej
„kto z czym przystaje”
(o chceniu za mocnym)

w Podłężnicy przeliczacz zer
aspirował do wyższych sfer -
mimo starań czynionych co sił
już z nawyku sam zerem był -
przeszacował bezwzględności dzierżąc ster
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 28 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    widocznie szacowanie, jak i bezwzględność to broń obosieczna

    · Zgłoś · 11 lat temu