gdy diana zmienała nimfę w kamień
robił chyba kupę pomiędzy autami
pijąc wina najgorszych marek
stwierdził jesteś natchniony
zerwiesz zawleczki granatów
z popiołów powstawając
nie będziesz impotentem
bez epilepsji
choroby skóry
niezniszczalny