kosmos filiżanki herbaty
jak niemodna filozofia
spływa kometami do ciepłego żołądka
bez nadziei na spokojne strawienie i wydalenie
opluta ściana metaforyki
wierci się w fundamentach
a jeśli wszystko już było
to zostaje mi raczej niewiele powodów
chodź obroń mnie od spojrzeń turystów
choć obroń mnie od spojrzeń turystów
eolic
Wiersz
·
24 marca 2001
-
Gosiaczekjak dla mnie to coś beznadziejnego!!! Sory ale z komentarzami takiego typu też musisz się liczyć. Bużka