Jak muzyka chopina radosna ,
Jak beethoven poważna , jak bach wyniosła -
Taką naprzemian sie stajesz .
Ja - na drugim brzegu jeziora
Płynąć chcę do ciebie
Rytmem wagnera i mendelsona.......
RIGGS
Wiersz
·
24 marca 2001
-
gadamannie wierszę,że znalazłem ten tekst po tylu latach, nawet nie wiedziałem, że na starej wywrocie byłem tak zalogowany :)