Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
dumania nowe - nad...
dumania nowe - nad źródłosłowem
Evit-ka
u Siergieja z Białorusi
bywa zastój – czasem musi -
wtedy się chłop niepokoi
tym że właśnie mu nie stoi
i... lingwistę w sobie dusi
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 1 kwietnia 2013
Ari
lingwistyka... słów nie tyka p:q
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Evit-ka
Rym ten znany, acz fałszywy - Loki - jakże dociekliwy...
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
abojawiem
żeby tylko w sobie tego, co wie jak to i dlaczego.
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Doremi
...cisnęło mu się na usta...
ze źródła...
ale zdusił ;)))
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
ze źródła...
ale zdusił ;)))