Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
vonDie
są tacy
są tacy
vonDie
są tacy co nie wiedzą
co zrobić z losem
niespełnionym
a spełnieni żądają
okupu.
Lubię
vonDie
Wiersz · 1 kwietnia 2013
abojawiem
jeżeli los nie szantażuje niektórych, to niektórzy szantażują siebie, niektórych i los
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Mithril
..........................filozujące cliche serwetkowo-barowe
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Ir
Los niespełniony należy wrzucic do kosza !
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Anonimowy Użytkownik
Blackmail und Mutiny @===>
http://www.youtube.com/watch?v=NxxbhJwmX...
- fajny film wczoraj widziałem .
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Doremi
są tacy co nie wiedzą
co zrobić z czasem*w czasie...
piszą
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
co zrobić z czasem*w czasie...
piszą