perspektywa

varzyvo

Skwierczą włosy

od ciepła oddechów

jaśnieją lennieją bieleją

siwa głowa opustoszała

od pomysłów

odeszłam niedaleko

gdzie najciemniej

pod latarnią płonę 

na stosie spraw beznadziejnych

 

varzyvo
varzyvo
Wiersz · 2 kwietnia 2013
anonim
  • Mithril
    ....................przeinwersjonowany - odklepany nadczynnościowo

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    dość ponura ta perspektywa. podoba mi się skwierczenie włosów od ciepła oddechów, i ostatnie dwa wersy.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    ...ciemna perspektywa pod ciemną latarnią !?

    · Zgłoś · 11 lat