Szeptała
Że się boi
Odpowiadał
Że też
Ale wierzył
Myślała
Że jest naiwny
Uparcie mówił
Że teraz będzie inaczej
Tego chciała
Ale bała się mówić głośno
Żeby czar nie prysnął
Odważny był
Powiedział jej pierwszy
Że...
Kocha
Gdy usłyszał
Że ona też
Wiedział
Że to ta miłość
Co się nie kończy
Dziś jest mu wdzięczna
Za szczęście i pokolorowany świat
On kocha ją nade wszystko
Ona oddała mu siebie całą
On pisze dla niej wersy
Ona wiersze dla niego
Oglądają razem wschody słońca
W centrum Łodzi
Karmią kaczki zimą
I smakują szczęście
że jakby relacja z...
wyznania
i
że też
dopiero po usłyszeniu
że też
wiedział
że to ta miłość
;-!