Literatura

na wysokości (wiersz)

Evit-ka

„na wysokości”

na drabinie Drab z Drabina
marzy o w seksie wyczynach -
by być więcej niż uroczym
razy sto w czas jednej nocy -
tu zachwiała się drabina – wylądował drab w malinach
Zdjęcie: „na wysokości”  na drabinie Drab z Drabina marzy o w seksie wyczynach - by być więcej niż uroczym razy sto w czas jednej nocy - tu zachwiała się drabina – wylądował drab w malinach

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 3 kwietnia 2013, 11:56
nawet pobożne życzenia, to za mało na za dużo
przysłano: 2 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca