na wysokości

Evit-ka

„na wysokości”

na drabinie Drab z Drabina
marzy o w seksie wyczynach -
by być więcej niż uroczym
razy sto w czas jednej nocy -
tu zachwiała się drabina – wylądował drab w malinach
Zdjęcie: „na wysokości”

na drabinie Drab z Drabina
marzy o w seksie wyczynach -
by być więcej niż uroczym
razy sto w czas jednej nocy -
tu zachwiała się drabina – wylądował drab w malinach
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 2 kwietnia 2013
anonim