Czym ona jest dla zwykłego człowieka?
Strachem ibólem bo wiesz, że na ciebie czeka.
Ci, którzy nas opłakują
tęsknote i pękniętego serca ból czują
czas leczy rany a nad tobą stoją
brat zapłakany, matka zatroskana i ojciec załamany
i nic zrobić nie mogą bo oddali ciebie bogom
łzy i smutek w sercu ich zawitał
bo nikt ich o zdanie nie pytał
zabrałeś syna naszego
Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego?
Radość nam odebrałeś a syna nie oddałeś
Łzy po nim wylewamy bo go już nie mamy.
Rymy znoszą nad Częstochowę, brak znaków diaktrycznych...
Żałosne to.
no no no
ale oferta jest...
jakaś
;-)