Literatura

Mrok (wiersz)

Świruska

Strach jest we mnie ogromny 

wszedł do środka i wyjść nie chce 

w oku łza się zakręciła

bo zło w nim zobaczyła

ciemne chmury nad nim fruwają 

jaki one w tym cel maja ?

jest mi ciężko i bardzo źle

skąd wziąść siłę by podnieść się?

Siedzę sama w ciemnym pokoju

i nawet tu nie odnajduję spokoju

w głowie kłebek nerwów mam 

i pytam sama siebie 

kiedy w końcu skonam 

jednak wiem, że blisko jesteś ty 

ten, który me nędzne życie ocali. 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

Śmierć
Świruska
Wiosna
Świruska
Pytanie do Boga
Świruska
Sam
Świruska
Zaufanie
Świruska

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca