o Malinie wciąż

Evit-ka

(patriotycznie)

Malina z Malinogrodu
doprowadzała do wzwodu
malinowością biustu
dopasowaną do gustów
a wszystko dla dobra narodu
„o Malinie wciąż”
(patriotycznie)

Malina z Malinogrodu
doprowadzała do wzwodu
malinowością biustu
dopasowaną do gustów
a wszystko dla dobra narodu
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 3 kwietnia 2013
anonim