Chcę zmienić świat
Na taki bez miliarda wad
Z prawdziwą miłością na każdym rogu
Bez fałszywych przyjaciół, prawdziwych wrogów
Z radością każdego ranka
Z pełną do połowy szklanką
Wiarą w siebie i ludzi
Realizacją celów, a nie, że się łudzisz...
Chcę zmienić świat
Napisałam mając dwadzieścia lat
Dwudziestoletniego dziecka rymowanka
Stagnacja
Stagnacja
Wiersz
·
3 kwietnia 2013