Krwawa Marry

Stagnacja

Stoi człowiek

Samochód

Trzask

Nie ma człowieka

Czerwony kwiat cierpienia

Droga nadal asfaltowo-szara

To nie był jej pierwszy raz

Oceń ten tekst
Stagnacja
Stagnacja
Wiersz · 3 kwietnia 2013
anonim