Świat się kręci wokół władzy i pieniędzy.
Politykom zależy byśmy byli maszynami
do wybierania, legitymowania i wykonywania władzy.
Biznesmenom zależy byśmy byli maszynami
do pracy i nakręcania koniunktury.
Nikomu nie zależy byśmy trzeźwo myśleli.
Apeluję do społeczeństwa:
zastanówmy się nad sensem życia
i dbajmy o indywidualność.
Tylko tacy będziemy szanowani,
spełnimy dobrze swoje życie
i nie damy się sterować.
Wiem, że pisząc ten artykuł ,
naraziłem się licznej grupie wpływów.
Ale czego, nie robi się dla braci !
Dla mnie to nie wiersz, to jakieś nieporozumienie.
autor jest niedouczonym "hipokrytom" który dorwał się do klawiatury i realizuje się wypisując brednie na potęgę - starając się poprzez "budowę wersyfikacyjną" nadać owym bzdurom
choćby cień "wiersza"
wiesz co aŁtor(?)
kop doły, prostuj banany, uprawiaj żużel w ogródku, a pisanie zostaw tym, którzy
przynajmniej wiedzą, co chcą przekazać, no i pisać "umiom"
"Wiem, że pisząc ten artykuł ,
naraziłem się licznej grupie wpływów.
Ale czego, nie robi się dla braci !"
jeżeli już, to naraziłeś się wrażliwemu na "lirykę i estetykę" literatury Czytelnikowi, bo "grupa wpływów" takiego gówna nawet nie zauważy
Mithril ! Ty chamie i ćwoku !"
cho-cho-cho.........................pokazujemy prymitywne pazurki
resztę masz na priv - setnie się ubawiłem z ciebie i ze wsparcia
wzy@http://wwwa się obywateli do rozejscia się w szyku i nienaruszania porządku prawnego , który jest prawnie nienaruszalny . :D
ja tam czekam na dalsze
byle bez pokazywania 'prymitywnych pazurków'