za dobrze wychowany?

Evit-ka

(jak na bieżący obyczaj)

smażyciel omletów z Pasawy
niezręcznie się zabrał do sprawy -
miast seksualny brać wątek
do serca chciał wpierw przez żołądek
i wydał się JEJ nieciekawy
„za dobrze wychowany”
(jak na bieżący obyczaj)

smażyciel omletów z Pasawy
niezręcznie się zabrał do sprawy -
miast seksualny brać wątek
do serca chciał wpierw przez żołądek
i wydał się JEJ nieciekawy
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 6 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    pewnie pomylił mu się apetyt z apetytem, bądź uprzejmość z pierwszeństwem

    · Zgłoś · 11 lat
  • Dorka Wiśniewska
    Ja bym nie miała nic przeciwko. Lubię Józiów, którzy przynoszą pączki, omlety i inne przysmaki. Ten na fotce wygląda smakowicie :D
    Limeryk też smakowity.

    · Zgłoś · 11 lat