postępowy - chyba zbyt

Evit-ka

z Gogolina zbieracz szyszek
liczył na sprawność wyciszeń
apopleksji co je sam
wywołał wśród panien mam -
gdy płacz... wnuków dał się słyszeć
„postępowy – chyba zbyt”

z Gogolina zbieracz szyszek
liczył na sprawność wyciszeń
apopleksji co je sam
wywołał wśród panien mam -
gdy płacz... wnuków dał się słyszeć
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 7 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    a ja o limeryku mam takie zdanie - postępowy, ale na szczęście niezbyt (nawet jeżeli chyba)

    · Zgłoś · 11 lat temu