Początek tygodnia bezpański pies. Biegnie ostrymi paznokciami wbija się w cienie chodników. Początek smukły palec, dosłowne przecinanie się pewnych smug na ścianie. Próbuje się zadręczyć podsuniętym graniem z wentylatora.
Początek tygodnia bezpański pies. Biegnie ostrymi paznokciami wbija się w cienie chodników. Początek smukły palec, dosłowne przecinanie się pewnych smug na ścianie. Próbuje się zadręczyć podsuniętym graniem z wentylatora.