Literatura

Łyżwy (wiersz)

Mateusz Kupid

Jak często w zimie pada śnieg
Tak często mówię kocham Cię
Lecz nie o tym dzisiaj wiersz
Łyżwy - magiczna to rzecz

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 9 kwietnia 2013, 10:25
a pewnie że tak
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 9 kwietnia 2013, 22:27
to nie wiersz, ale wierszyk do pamiętnika, Kolego trochę inwencji, oryginalności skoro chcesz być poetą ;)) pozdrawiam
przysłano: 8 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

Burak
Mateusz Kupid
Betonowe płyty
Mateusz Kupid
Szczepek
Mateusz Kupid
Żniwa
Mateusz Kupid
Słonecznik
Mateusz Kupid

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca