Julka

Jarosław Baprawski

noc
wpina tobie
gwiazdy we włosy

 

księżyc srebro
kładzie na usta

 

w pocałunkach przemierzam szczyty
gorących piersi zmysłowe wulkany

 

patrzysz na mnie
z uśmiechem mówiąc

 

przestań pieprzyć
te głodne kawałki
dobre dla dziewek
z krainy bajek 

 

chodz

zrób robotę


porządnie mnie przeleć
dokładnie raz przy razie

 

ty mój poeto

Ooooooo!


teraz rozumiesz

prawdziwy wiersz

 

recytujmy
inwokacja już była

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 9 kwietnia 2013
anonim
  • Paulina Wielbicka
    *chodź, Mam wrażenie, że już to czytałam, ale to pewnie przez to, że w wielu Twoich tekstach jest ten sam motyw

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    taka pornografia to bajka (dla trochę starszych dzieci)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    możne nawet : tyrtejsko romantyczna - zważywszy te razy przy razach .

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    romantyczna pornografia...

    · Zgłoś · 11 lat temu
Usunięto 1 komentarz