Szczepek

Mateusz Kupid

Kogut pieje, Słońce świta
Wieś się budzi, dzień nowy wita
Wstał i Szczepek, bo go czeka
Ciężka praca i wielka udręka
Bowiem żniwa się zbliżają
Rolnicy pełne roboty ręce mają
Lecz wesoły jest nasz Szczpek  
Wie, że później bedzię chillout
Bo wieczorem wpada Mietek
A z Mietkiem krata piwa

Oceń ten tekst
Mateusz Kupid
Mateusz Kupid
Wiersz · 10 kwietnia 2013
anonim