Betonowe płyty

Mateusz Kupid

Będę dzisiaj na koncercie
Hulaj dusza, w mej dżokejce
Żółty daszek, mega full
Betonowe płyty - to jest cool.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Mateusz Kupid
Mateusz Kupid
Wiersz · 10 kwietnia 2013
anonim
  • Ir
    Ale to co podałeś czytelnikowi nie jest "kul".
    Słabizna.

    · Zgłoś · 11 lat temu