Literatura

Betonowe płyty (wiersz)

Mateusz Kupid

Będę dzisiaj na koncercie
Hulaj dusza, w mej dżokejce
Żółty daszek, mega full
Betonowe płyty - to jest cool.


fatalny 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 10 kwietnia 2013, 11:14
Ale to co podałeś czytelnikowi nie jest "kul".
Słabizna.
przysłano: 10 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

Burak
Mateusz Kupid
Szczepek
Mateusz Kupid
Żniwa
Mateusz Kupid
Słonecznik
Mateusz Kupid
Łyżwy
Mateusz Kupid

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca