Dobre i to

Konrad Koper

Pierwszy jest szczodry.

Drugi szczery.

Trzeci żyje uczciwie.

Kolejny jest skromnym człowiekiem.

Inny jest odważny.

Jeszcze inny okazuje empatie.

 

Ostatni szczerze żałuje życia.

               Dobre i to.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 kwietnia 2013
anonim