Literatura

wariantowa ona (wiersz)

Evit-ka

nie za ładna
a jednak bardzo piękna
długonoga i długonosa

pożądana i pożądająca
w pożądliwości braku pozornym
splecionym pokrętnie z konsekwencją

czysta w pragnieniu zbrukania
i higieniczna naturalnie
oraz przewrotna niedbale

sucha wilgotnością przeczuwania
wymadlaną powtarzalnie
przypóźno i przedwcześnie

fałszywa prawdziwością
a może odwrotnie
co za różnica
„wariantowa ona”  nie za ładna a jednak bardzo piękna długonoga i długonosa  pożądana i pożądająca w pożądliwości braku pozornym splecionym pokrętnie z konsekwencją  czysta w pragnieniu zbrukania i higieniczna naturalnie oraz przewrotna niedbale  sucha wilgotnością przeczuwania wymadlaną powtarzalnie przypóźno i przedwcześnie  fałszywa prawdziwością a może odwrotnie co za różnica

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 11 kwietnia 2013, 14:14
dobrze brzmi, jak i dobrze się nosi, a może i niesie
przysłano: 11 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca