bo preferencje swoiste miał...

Evit-ka

Wańka małp treser z Moskwy
dla samców tych zwierząt był oschły -
tę wiedzę miał już po minutach
i szympans i orangutan -
ich damy za Wani zaś sprawą zmysłową korzyść odniosły
Zdjęcie: „bo preferencje swoiste miał...”

Wańka małp treser z Moskwy
dla samców tych zwierząt był oschły -
tę wiedzę miał już po minutach
i szympans i orangutan -
ich damy za Wani zaś sprawą zmysłową korzyść odniosły
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 13 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło

    · Zgłoś · 11 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    A "co nie zabije , to wzmocni" . A bo ja wiem ?

    · Zgłoś · 11 lat