Nawet najwięksi ikoni nauki - jak Einstein , czy Kopernik popełniali grube pomyki , które dopiero ich uczniowie potem prostowali [tzn. komplikowali] .
Podziw i strach to dwóch przyrodnich braci . I jeszcze siostra Trwoga .
A poważanie - no wiadomo , co oznacza , kiedy pisząc do kogoś kończymy "z poważaniem" .
:)
Podziw i strach to dwóch przyrodnich braci . I jeszcze siostra Trwoga .
A poważanie - no wiadomo , co oznacza , kiedy pisząc do kogoś kończymy "z poważaniem" .
:)