przez wzgląd na imię

Jarosław Baprawski

rozpędzony młodością
zgubiłem resztki z talentu

trzydzieści trzy srebrniki

nie omija mnie fantazja
bardziej zżera pokusa

zamknąć oczy

lecz nie powiesi się judasz
gdy też cię pocałuję

daj mi siły

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 14 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    prosisz - masz, żądasz - masz. byleby tylko nie mieć za dużo, tym bardziej dobrego

    · Zgłoś · 11 lat temu