zjawki

Jarosław Baprawski

moja gwiazda

nie nosi majtek

 

jest mała

służy pomocą

 

chętnie rozkłada

potknięcia na raty

 

na dowód

zatrata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 15 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    chociaż na sekundę wybiła mnie ‘zatrata’ z równowago (umysłowej)

    · Zgłoś · 11 lat