potrzebność

vonDie

Oddech

przerywany biciem serca tętnem

niepewnym

w ciemności drugiego bez miłości

schizofrenicznym brzmi

egzystowaniem

 

a tlen nie dławi.

vonDie
vonDie
Wiersz · 16 kwietnia 2013
anonim
  • Mithril
    "Oddech"
    "biciem serca tętnem"
    "w ciemności drugiego bez miłości"
    "schizofrenicznym"
    "egzystowaniem"
    "tlen nie dławi"

    ulubione środki wyrazu stosowane przez grafomanię

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    nieciekawe połączenie oklepanych związków wyrazowych - wiersz to musi byc WIERSZ, A NIE PRZYPADEK!

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    niby spójny, a jednak (trochę za bardzo) rozbiegany

    · Zgłoś · 11 lat