konserwatysta obyczajowy? - Czesiek B.

Evit-ka

Czesław z Dobrzynia – Golubia
którą uwiedzie poślubia
takich zasad zaś wynikiem
stał się multirozwodnikiem -
tak wygląda... konserwatyzm Czesia Bubia
"konserwatysta obyczajowy? - Czesiek B.”

Czesław z Dobrzynia – Golubia
którą uwiedzie poślubia
takich zasad zaś wynikiem
stał się multirozwodnikiem -
tak wygląda... konserwatyzm Czesia Bubia
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 17 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    skoro Czesiu wyrabia, może być (jeżeli jeszcze nie jest) chlubą miasta

    · Zgłoś · 11 lat temu