porządna pożądliwości mimo

Evit-ka

 

porządnicka z Pożądlicy
nie podjęła rękawicy -
albo – by być precyzyjnym -
naraziła się na drwiny
atrybut chroniąc dziewicy
„porządna pożądliwości mimo”

porządnicka z Pożądlicy
nie podjęła rękawicy -
albo – by być precyzyjnym -
naraziła się na drwiny
atrybut chroniąc dziewicy
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 17 kwietnia 2013
anonim