EWO-lucji dowód

Evit-ka

magister Mirek z Wielunia
z nawyku gustował w Ewuniach -
gdzie spojrzał w prawo czy w lewo
w odruchu zachwycał się Ewą -
nawet gdy z niej już babunia
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 19 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    ale też nikt nie powiedział, że z niego jeszcze jest młodzian, nawet jeśli jest duchem

    · Zgłoś · 11 lat