Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
... gdy afrodyzjak swoisty
... gdy afrodyzjak swoisty
Evit-ka
(a siostrzeniec takoż)
markotny marynarz z Wód Słodkich
polował jak lew na idiotki -
im głupszą niewiasta się zdała
tym łatwiej powodowała
seks-eksces na strychu u ciotki
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 20 kwietnia 2013
Anonimowy Użytkownik
Alle kto jest Lolek , kto Bolek , a kto Tola w tym trójkącie niepodległych ?
"... raz Olek się upił , Tolkowi się zwierzał , a Tolek nadawał , bo nie należał ..."
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
abojawiem
przypomniał mi się kawał o wystrychniętej na dudka, a właściwie o wydukanej na strychu
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
"... raz Olek się upił , Tolkowi się zwierzał , a Tolek nadawał , bo nie należał ..."