Literatura

Ludzie (wiersz)

abojawiem

Ludzie coś jeszcze robią oprócz

życia z dnia na dzień.

I oprócz dobrego wrażenia -

a to już ci którzy -

sam chciałbym wiedzieć

co robią. A ile

jeszcze mogliby zrobić -

daj im tylko (żyć)

Boże skoro dałeś życie.


słaby+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 20 kwietnia 2013, 23:37
problem w tym, że Bóg daje żyć, ale nie człowiek...
przysłano: 20 kwietnia 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca