dotrzyma słowa?

Evit-ka

 

pan Eryk z Nowego Miasta
na mit lokalny wyrasta -
albowiem sekscesy dzikie
już tydzień targają Erykiem -
i nie przestaną - i basta...
„dotrzyma słowa?”

pan Eryk z Nowego Miasta
na mit lokalny wyrasta -
albowiem sekscesy dzikie
już tydzień targają Erykiem -
i nie przestaną - i basta...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 21 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    można się zaczerwienić, można uśmiać, a można i zadumać (w końcu nad końcem, którego nie ma, żeby nie powiedzieć - nie kończy się)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Broda .

    · Zgłoś · 11 lat temu