Evit-ka
Wiersz
·
21 kwietnia 2013
-
Anonimowy UżytkownikBroda .
-
abojawiemmożna się zaczerwienić, można uśmiać, a można i zadumać (w końcu nad końcem, którego nie ma, żeby nie powiedzieć - nie kończy się)