last minute

Jarosław Baprawski

wykupiłem w promocji

miłość dla dwojga

 

serca niemłode

więc może być autokar

 

nocleg na kampusie

i kocham cię

 

pomiędzy masłem

a konfiturą z malin

 

w ostatniej chwili

czuję się oszukany

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 21 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    jak to (bywa) z okazjami, czyli ze sprawą odłożoną na ostatnią chwilę

    · Zgłoś · 11 lat