Szkoła złamanych serc

Konrad Koper

Często miłość traci czar.

Wiele jest rozbitych par.

 

Zawiedzionych związkiem

uczymy by podjęli decyzję o przyszłości z rozsądkiem.

Zostawionym

radzimy by nie rozpamiętywali błędów życiowych.

A zdradzonym

jak znaleźć partnerów nowych.

Lekceważonym

radzimy by nie rezygnowali z wymarzonych.

Uczymy też jak zdobyć partnerów upragnionych.

I wspieramy  zranionych.

 

Pamiętaj, gdy masz sercowe kłopoty

przyjdź do „ Szkoły złamanych serc”.

Nie trać na miłość ochoty!

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    przesadziłeś i z rymowaniem i z dydaktyką, a przynajmniej ja znam lepsze Twoje wiersze, które mnie zaskakiwały in plus

    · Zgłoś · 11 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Aż się rzygać chce . Nie rzykać /modlić/ , tylko rzygać własnie . Ni mniej ni więcej . Duszenie poduszką .

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    moherowe dyrdymały - powyższe to (jak to się często mawia) pewna czynność seksualna wyrażona w sposób zwulgaryzowany odnośnie kota i bambusa

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ir
    Już chyba gorzej nie można.
    Straszne to.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Konrad Koper
    Zgadzam się , zbyt dosłowne, nudne i oczywiste !

    · Zgłoś · 11 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Dydaktyzm nachalny, rymy to samo.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    Dosłownie samo życie...
    ja się zapisuję do tej szkoły
    i
    bedę dalej czytać twoje spostrzeżenia.
    :-)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    może spróbujesz zrobić z tego wiersz, a nie wyliczankę prowadzącą do oczywistej puenty?

    · Zgłoś · 11 lat