dobór terapii

Evit-ka

Renata z Zielonej Butelki
na serce brała kropelki
i przyznawała z żalem
że nie pomogły wcale...
zaś Grzesia instrument niewielki?...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 27 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    …pomagał jakby naraz zażyła dziesięć butelek kropelek

    · Zgłoś · 11 lat temu