zaasekurował się - sprytnie

Evit-ka

w Leśnej Trembowli szef U -(e)S -C(e)
skalał dziewice – w jedną noc dwie -
dnia następnego znalazł im lubych
migiem w Urzędzie dając im śluby:
cwaniak – co robi z pewnością wie
„zaasekurował się – sprytnie”

w Leśnej Trembowli szef U -(e)S -C(e)
skalał dziewice – w jedną noc dwie -
dnia następnego znalazł im lubych
migiem w Urzędzie dając im śluby:
cwaniak – co robi z pewnością wie
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 27 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    niech mu idzie na zdrowie, skoro w pięty nie idzie

    · Zgłoś · 11 lat temu