nadchodzą anioły
świt mieni się papierkiem
od słowa do słowa składamy drzazgi
hosanna
jeszcze żyjemy
do świtu
przećwiczymy nasze kobiety
utykając wszystkie dziury świata
z komorą
z camorrą
w pończochach
i bez
majtek
zakrzyknie
kapitan na pokładzie
Autora zniosło :D
hmmm ale czemu mu papierkiem świt mieni się
aaaaaa potem zniosło kapitana na lewą burtę czyli jak zwykle ;)))