Oszuka zawsze , bo "sztuka jest kobietą" , a przynajmniej ta promowana sztuka . Sztuka aseksualna zaś - ot taka , jak np. te moje śmieci z gimpa i apofizys nie mają prawa być sztuką - tak Evita ? No to mnie wszystkie sztuki i wortale oszukały . Za wyjątkiem jednej dawno temu . :)
A wogóle to bardzo ładnie to Pani powiedziała :)